Skip to content

tapahtumat ja julkaisut

tapahtumat

Työpajat tilauksesta

Haluaisitko, että sinun työyhteisössäsi tai yksikössäsi etsittäisi ratkaisuja hyvinvointia syöviin ongelmiin? Hankkeen toiminta-ajan puitteissa on mahdollista saada palvelumuotoilijan ja kehittämisen ammattilaisen fasilitoimia työpajoja maksutta. Ota yhteyttä projektipäällikköön, niin voimme sopia teille sopivan ajankohdan!

julkaisut

Hankkeessa tehdään tutkimustyötä

Teemme mielellämme yhteistyötä esimerkiksi opinnäytetöiden ja harjoittelujen suhteen. Ota yhteyttä joko hankkeen opettajiin tai projektipäällikköön, mikäli olet kiinnostunut suuntaamaan opintojasi projektityöhön ja terveydenhuollon henkilöstön hyvinvointiin tai digitaalisesti tarjottuun psyykkiseen tukeen.

Tuoreimmat julkaisut

Sairaanhoitajien jaksamista koetellaan – työn veto- ja pitovoima on heikentynyt

Laurea Journal, 14.10.2021. Sanna Pirinen, Sanna Partamies

Sairaanhoitajien työn veto- ja pitovoima on jo pidempään ollut esillä. Alalle hakeutuu entistä vähemmän opiskelijoita ja valmistumisen jälkeen moni pohtii alan vaihtamista eikä sitoudu hoitotyöhön. Sairaanhoitajaliiton keräämien aineistojen perusteella sairaanhoitajien työtyytyväisyys vaihtelee olennaisesti eri toimintaympäristöissä ja vuorotyö asettaa omia haasteita. Jo ennen koronapandemiaa sairaanhoitajat ovat kuvanneet työssä jaksamiseen liittyviä ongelmia.

Pandemia lisäsi sairaanhoitajapulaa ja huolta terveydenhuollon kantokyvystä

Laurea Journal, 14.10.2021. Sanna Partamies, Sanna Pirinen

Sairaanhoitajien työn veto- ja pitovoima on jo pidempään ollut haasteena. Alalle hakeutuvien määrä on laskussa. Covid-19-pandemia on synnyttänyt terveydenhuoltoon uudenlaisia työtehtäviä, joiden hoitamiseen tarvitaan aiempaa enemmän sairaanhoitajia.